El Turó Parc

150 150 Toni Rodríguez

Des del pis d’en Joan Anton, el germà ric d’en Jordi Martinez, es veu tot el Turó Park. Home ric, home pobre.

“Val a dir que quan ens vam quedar orfes de pare, en Joan Anton i jo vam reaccionar de maneres molt diferents davant la desgràcia. Ell va proposar-se ser més fill de puta que els fills de puta que havien negat ajudes a la mare, fos en forma de beques d’estudi, subrogació de lloguers, crèdits bancaris o simples préstecs personals a tornar de mica en mica. Jo, en canvi, vaig agafar una rebotada ferotge contra tot i tothom que, d’entrada, em va dur a triar una professió amb fama d’alternativa i una mica marginal com és la de periodista, la qual, si més no, pensava que em permetria exercir una teòrica funció de control i reequilibri social. Santa innocència!”

Segueix els fragments il·lustrats de “La cinquena carpeta” a Instagram i al blog.

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no serà publicat