Benvinguda, primavera

150 150 Toni Rodríguez

La primavera és aquella època crítica que arriba cada any sense fer soroll i omple els carrers de galtes enceses, granets adolescents i espectaculars revifades de la gent madura. S’allarga la jornada, el sol se’n va a dormir una hora més tard i els turistes comencen a anar en xancletes a la Sagrada Família. No tot ha de ser fantàstic.

Tota crisi és una oportunitat. Fa amb prou feines dues setmanes que el periodista Jordi Juan i Raja, fins ara director d’InterMèdia, va decidir canviar de rumb. No cal dir que li desitgem bona sort. Un nou director li prendrà aviat el relleu i InterMèdia aprofitarà l’ocasió per reforçar les seves capacitats en matèria de màrqueting, management i estratègies de comunicació online.

La primavera reinicia el cicle vital i nosaltres, en el decurs dels nostres darrers quasi 23 anys de vida, ja n’hem tingut un parell o tres. Ara és hora de mirar cap endavant, sortir al carrer i deixar-se enamorar de nou per la vida, per la confiança en els companys i per la bellesa del projectes compartits.

Que Persèfone ens alliberi, doncs, de les tenebres i que les fades de la primavera ens acompanyin pel camí.

Que, en realitat, ja ho han fet sempre.

2 comentaris

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no serà publicat