El setembre i les neurones

Toni Rodríguez

Com és sabut, setembre, igual que gener, és un mes de gimnasos, règims per aprimar-se i classes d’anglès, de la mateixa manera que agost i desembre són mesos de trencar rutines, oblidar-se del pes i recuperar l’exercici físic, la lectura i la tertúlia.

Diuen que trencar la rutina és una de les fórmules més indicades per evitar l’envelliment de les neurones. Si això és veritat podem estar ben tranquils. Aquestes vacances han servit, entre altres coses, per fer dissabte, planificar el futur immediat, organitzar algun esdeveniment cultural i conrear noves i velles coneixences.

Amb aquest bagatge enfrontem, doncs, un tercer quadrimestre que pot ser decisiu, tant a nivell col·lectiu com a tots els altres nivells.

Pensem que la summa de l’èxit particular de cadascun de nosaltres serà, probablement, la base imprescindible de l’èxit col·lectiu. És per això que us desitgem bona feina, bona sort i, sobretot, bon humor, d’aquí a Nadal, que encara que no ho sembli, és aquí mateix.

I si, mentrestant, cal anar al gimnàs, insistir amb l’anglès i mirar-s’hi una mica a taula, tampoc no passa res. De fet, són quatre dies.

Bon setembre a tothom.

I, sobretot, que no ens venci la rutina, que diuen que és fatal per les neurones.

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no serà publicat