Elogi del risc

150 150 Toni Rodríguez

Tot just comença el mes de març quan InterMèdia inicia la seva col·laboració professional amb la Universitat de Barcelona, primer centre universitari català en nombre d’estudiants, primer centre de recerca universitària de l’estat, i una de les institucions més prestigioses i estimades de les successives promocions de professionals que s’hi han anat formant des del 1842, quan va ser restablerta.

La confiança de la UB en nosaltres és un orgull, com ho és la de totes i cadascuna de les organitzacions que l’han precedit i, sens dubte, la seguiran. Per aconseguir-la, InterMèdia ha hagut d’apostar pel talent, per l’excel·lència i pel risc inherent a qualsevol aventura empresarial, per petita que sigui. Ho va fer de bon començament, l’any 1991, quan el seu futur va acabar depenent d’un sol vot del ple de la Cambra de Comerç, el qual donava la victòria al trencador Antoni Negre, i ho ha seguit fent any rere any, fins a arribar al dia d’avui. Ho portem a la sang. Ho diu el nostre ADN.

Arriba un moment en el qual, inevitablement, tots els equips acusen alguna mena de crisi: la crisi general, la crisi de joc, la crisi d’oportunitats, el cansament. És el moment de recordar que un equip no és un simple grup, que s’han de jugar totes les pilotes, fins i tot les perdudes, i que per culminar una bona jugada s’han d’haver construït abans un mínim d’altres deu.

Continuarem sent un equip. Continuarem lluitant per totes les pilotes. Continuarem arriscant i construint jugades, juntament amb la nostra petita gran comunitat de clients, amics i coneguts.

Perquè és que sinó, tot plegat és molt avorrit.

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no serà publicat