Feliç 2014

Toni Rodríguez

felic2014Hem acabat un any que recordarem tota la vida i en comencem un altre que, sens dubte, serà apassionant en el sentit més literal de la paraula. Un any en què es faran vint-i-quatre de la fundació d’InterMèdia, que marcarà definitivament la nova etapa de l’agència, i que servirà per a seguir acumulant energia, coneixements i experiències en benefici de l’excel·lència de servei als legítims interessos dels nostres clients.

En aquest context cal emmarcar l’inici de la col·laboració amb InterMédia del doctor Enric Mayolas, en qualitat de consultor lliure associat (una fórmula que probablement es posarà de moda d’ara endavant). Mayolas ha estat director de Barcelona Centre Mèdic, director de la Fundació Barcelona Promoció, director de consultoria del Consorci Hospitalari de Catalunya, director de l’oficina de relacions Internacionals del Departament de Salut i cap del departament d’atracció de seus corporatives internacionals de la Cambra de Comerç, entre altres responsabilitats. També va dirigir la candidatura dels Jocs Mundials de Policies i Bombers celebrats a Barcelona l’any 2003 i la vila de periodistes dels Jocs Olímpics del 1992.

Amb aquest bagatge, Mayolas impulsarà bàsicament el creixement de la nostra secció de healthcare i compartirà taula d’anàlisi estratègica amb el també consultor associat Eduard Berraondo –especialista en comunicació i màrqueting esportiu- i tot l’equip directiu de l’agència.

Unes incorporacions que, diguem-ho de passada, no seran les darreres.

Queda dit, serà un any apassionant i ple de projectes per a tots plegats.

Abans, però, acabeu de passar unes bones festes. Us ho desitgem de tot cor.

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no serà publicat