Maria

Toni Rodríguez

Les darreres sessions informatives amb el filòsof i periodista Josep Ramoneda –al tradicional cicle InterMèdia Confidencial– i amb el candidat a la presidència del Barça Agustí Benedito –al punt de trobada InterMèdia Speakeasy–, consoliden clarament la nostra vocació d’anàlisi i coneixement directe dels temes més punyents de l’actualitat i, al mateix temps, alimenten la nostra voluntat relacional, mitjançant la qual és convocada periòdicament una àmplia comunitat de clients, amics i coneguts.

A més d’aquesta àrea d’activitat, des de fa amb prou feines tres setmanes s’hi afegeix una altra iniciativa més jove i informal, però, sens dubte, amb força futur, com és #twitterlunch, uns dinars setmanals organitzats per l’agència a partir d’una idea d’Aina Rodríguez i Andrew Funk. En aquest cas, es tracta de practicar l’anglès, enraonar sobre xarxes socials i fer coneixences. O, dit d’una altra manera, networking.

Tot això passa al cap d’un any, en un moment de canvis importants a InterMèdia, que ja us anirem explicant, al mateix temps que hem acollit també nous clients a la nostra comunitat i hem donat la benvinguda a la petita Maria, l’esperada filla de la nostra benvolguda companya Roser Alcocer, que va néixer divendres.
Tot un símbol!

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no serà publicat