Normalitat

150 150 Toni Rodríguez

Un dels clients i amics històrics d’InterMèdia, l’empresari Marc Ingla, ha escrit una carta oberta al president del Barça, Josep Maria Bartomeu, per expressar-li el seu suport personal i per demanar-li, a l’ensems, un acte de legitimació democràtica: eleccions al mes de juny. És a dir, una recàrrega de legitimitat per a la presidència del Futbol Club Barcelona, capaç d’augmentar la seva consistència i la musculatura democràtica de cara a l’afrontament d’un seguit de grans reptes de futur. Entre d’altres, la remodelació del Camp Nou, xifrada en 600 milions d’euros.

És cert que els conceptes de “legitimitat” i “legalitat” no sempre són coincidents. Com tampoc ho són els de “justícia” i “equitat”. Generalment, s’entén que l’equitat és la virtut que permet evitar l’aplicació d’una justícia cega i implacable. Tampoc legitimitat i legalitat volen dir exactament el mateix. Convencionalment, la segona vol dir aplicar impassiblement la llei, i la primera significa enfocar les coses des de la dimensió ètica i moral que desitjablement ha de presidir la pràctica legal.

Hi ha estadis magnífics que, amb el pas del temps, necessiten una remodelació. De fet, tots; igual com passa amb els estatuts o les constitucions. I, en cas de dubte, la millor remodelació sempre són les urnes, que normalment no s’equivoquen gaire.

En definitiva, tenir por de les urnes, és tenir por del futur. I, sortosament, d’aquesta mena de pors, a InterMèdia no en volem saber res.

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no serà publicat