Editorial del newsletter del mes de juny

150 150 Toni Rodríguez

Iniciem el tercer trimestre de l’any amb nous clients, noves perspectives i noves energies que fan que la nostra petita comunitat de companys, proveïdors, col·laboradors, amics, coneguts i saludats pugui sentir-se raonablement satisfeta… malgrat tot.

No cal dir que la crisi, poc o molt, afecta tothom. Però, sens dubte, una mica més a aquells que en temps d’abundància han imitat més a la cigala que no pas a la formiga i s’han oblidat de fer les reserves, els canvis, les previsions i, sobretot, la formació continuada, que són indispensables per tirar endavant qualsevol projecte de futur.

Hem blasmat sempre d’aquells que aprofiten qualsevol ocasió per encolomar al primer que passa els seus discursos d’autocomplaença, els seus èxits reals o imaginaris i altres grandeses de pa sucat amb oli. No voldríem ser ara nosaltres qui caiguéssim en aquesta ingènua temptació.

Però sí que ens abelleix dir que el nostre orgull rau en el fet d’haver creat un equip professional de primer nivell i haver-nos mantingut sempre fidels als nostres valors fundacionals: l’esforç, la credibilitat i la independència.

Potser sí que això també sigui una mostra d’autocomplaença, però ja ens ho sabran disculpar. Fins i tot les formigues voldrien tenir un dia a l’any per cantar com una cigala.

I més ara, que està a punt de començar l’estiu.

Bon mes de juny a tothom!

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no serà publicat