Bon estiu!

Toni Rodríguez

Comença el mes d’agost i, en certa manera, és com si fos divendres. Iniciem unes petites vacances d’estiu amb la convicció de la feina ben feta i la preocupació compartida de saber que la situació general ens planteja força dubtes. Sortosament, hem arribat fins aquí amb les il·lusions intactes i la voluntat de renovació que sentim cada cap d’any, cada primer de mes, cada primer de setembre i cada primer dia de la setmana.

Quan vam fundar InterMedia, l’any 1990, el món acabava de viure l’esclat de la bombolla immobiliària japonesa, el terrabastall produït per l’enfonsament polític i econòmic dels països comunistes, l’inici d’una primera guerra del Golf que ens havia d’“assegurar” energia petrolera a preus raonables i les primeres alenades d’una recessió que, només tres anys més tard, el 1993, comportaria una xifra d’atur del 24% a tot Espanya.

No és, doncs, la primera vegada. Ben mirat, l’any 1990 potser no era el millor moment per fundar una agència, per xiqueta que fos. Això ens van dir algunes persones, fins i tot amigues. Però ho vam fer, vam patir, vam resistir, vam créixer i ara -modestament- tornem a ser aquí, amb el legítim orgull de haver cregut sempre en nosaltres mateixos i en el país que ens envolta.

I per això ens en anem tranquil·lament de vacances.

Bon estiu a tothom!

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no serà publicat