“Quatre carpetes marrons”, Barcelona 2009

800 533 Toni Rodríguez

Editada per leqtor universal, la meva primera novel·la “Quatre carpetes marrons”, va ser presentada el 2009 per Ferran Soriano i Màrius Carol, dos amics que pertanyen a les dues generacions que, en certa manera, queden reflectides al llibre.

Presentació QCM from Intermèdia Comunicació on Vimeo.

 

“Quatre carpetes marrons” és una història de periodistes i polítics, que es desenvolupa a Barcelona a començaments del 2000, que rememora determinats moments dels anys setanta, vuitanta i noranta, i que desemboca en un final lógic però tal vegada inesperat.

 

 

 

 

Sinopsi

Jordi Martínez té trenta anys i és periodista, però el seu lloc de treball és molt precari i el seu caràcter té una inevitable tendència a la indisciplina. La combinació d´ambdues circumstàncies fa que hagi estat acomiadat del diari on treballava com a redactor de la secció de cultura. La seva vida sentimental tampoc és gaire lluïda. Està enamorat d´una noia de casa bona, que vol casar-se amb ell i tenir fills, però ell no en té gens de ganes… D´altra banda hi ha una noia francesa que n´està enamorada sense demanar-li res a canvi, cosa que li fa tenir mala consciència. Sortosament, en Jordi rep la comanda de fer de “negre” d´un escriptor “oficial”, mandrós i consagrat, en Donzell, que ha d´escriure una biografia hagiogràfica d?un poeta català, en Pujol i Alemany, a qui determinades forces polítiques del país volen promoure a la candidatura del Premi Nobel de Literatura.

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no serà publicat