21 ANYS DE CREDIBILITAT, ESFORÇ I CONFIANÇA

Toni Rodríguez

Aquest mes de novembre InterMèdia ha fet 21 anys, ha iniciat obres d’ampliació de les seves oficines al carrer Entença i, gràcies a la confiança dels seus clients i a l’esforç i l’excel·lència del nostre equip, està a punt de tancar un dels millors exercicis de la seva història.

Estem a punt, doncs, d’iniciar una nova etapa, que serà conseqüència d’una continuada i profunda reflexió sobre els canvis que està experimentant el món on vivim i creixem.

A manca, però, d’unes conclusions que difícilment poden ser definitives, sembla prou clara l’evolució accelerada que s’està donant en els processos de creació de l’opinió pública i en el sistema existent de relacions entre administracions públiques, mitjans de comunicació i gent del carrer.

Diuen que és en moments de crisi quan cal reinventar-se, abandonar els models gastats i crear-ne de nous. Han passat els anys, han aparegut i desaparegut molts actors i prescriptors d’opinió pública. Durant aquesta etapa, entre altres coses, InterMèdia ha anat consolidant la seva identitat.

Som comunicadors. És a dir, periodistes, politòlegs, economistes, relacionistes i especialistes en informació audiovisual i digital, tots aplegats sota els nostres dos principals valors, la credibilitat i accessibilitat, considerades com eines necessàries per interpretar els canvis, desenvolupar les nostres noves capacitats i continuar treballant honestament en benefici dels legítims interessos dels nostres clients.

Aquesta ha estat la nostra raó de ser i aquesta serà la raó de ser de la nova etapa que, gràcies al nostre esforç i a la vostra confiança, iniciem tot just ara.

Esperem que el camí sigui llarg i la companyia, com fins ara, agradable.

Toni Rodriguez Pujol

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no serà publicat