Tot un privilegi per a InterMèdia GdC

Toni Rodríguez

InterMèdia torna a estar compromesa fermament en sengles conteses electorals.

D’una banda, la candidatura d’en Marc Ingla, que, fent equip amb Ferran Soriano, Albert Vicens i Alfons Godall, entre d’altres, presenta programa, talent i moltes ganes de treballar de cara a les properes eleccions a la presidència del Barça del 13 de juny.

D’una altra, la també jove candidatura d’en Jordi Sans i el seu equip, que presenta la seva proposta de canvi a la Junta Directiva de l’Associació de Promotors i Constructors d’Edificis de Barcelona i Provincia de Barcelona, governada des de fa més de 30 anys pel senyor Enric Reyna.

Amb aquests dos reptes, en els que IM inverteix tot l’esforç i tota la seva il·lussió professional l’agència afronta -simultàniament- la seva vuitena i novena contesa electoral.

La primera va ser l’any 1991, tot just acabada de fundar l’agència, quan Antoni Negre va guanyar també per primera vegada, les eleccions a la presidència de la Cambra de Comerç de Barcelona. Victòria repetida, novament amb InterMèdia, l’any 1998.

L’any 2003 es va produir un altre gran relleu ciutadà, igualment rellevant a la vida social del país: el primer triomf electoral d’en Joan Laporta al Barça, on presentava candidatura acompanyat d’un equip potent i ben travat, format justament per Marc Ingla, Ferran Soriano, Albert Vicens, Alfons Godall i altres. Victòria també repetida l’any 2006.

Darrerament, IM també ha participat amb èxit en les eleccions al deganat del Col·legi d’Advocats de Barcelona, primer amb Silvia Giménez-Salinas(2005) i desprès amb Pedro Yúfera (2009).

Tota una especialització en processos electorals, que InterMèdia llueix amb orgull i, sobretot, amb moltes ganes de seguir-ne aprenent, en favor d’aquelles propostes engrescadores que comparteix, i a les que no únicament presta serveis, sinó que identifica amb els seus propis principis i objectius socials.

Un autèntic privilegi per a tots nosaltres.

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no serà publicat